Imprint

Informatie overeenkomstig § 5 TMG

René Purgay
Pro Rescue Support
Kolmondstraat 37
NL-6291Hl Vaals

Handelsregister: 33240.037
Registreer de rechtbank: Naam van het Registratiehof]

Contact

Telefoon: +31 65347777280
E-mail: welcome.to@pro-rescue.info

Omzetbelasting ID

Identificatienummer omzetbelasting volgens §27, een wet op de omzetbelasting:
NL 199121084B01

geschillenbeslechting

De Europese Commissie biedt een platform voor online geschillenbeslechting (OS): https://ec.europa.eu/consumers/odr.
U vindt ons e-mail adres in het bovenstaande impressum.

Wij zijn niet bereid of verplicht om deel te nemen aan een geschillenbeslechtingsprocedure voor een consumentenarbitrage-instantie.

Aansprakelijkheid voor inhoud

Als dienstverlener zijn wij volgens § 7 Abs.1 TMG verantwoordelijk voor onze eigen inhoud op deze pagina’s volgens de algemene wetten. Volgens §§ 8 tot 10 TMG zijn wij niet verplicht om doorgegeven of opgeslagen informatie van derden te controleren of omstandigheden te onderzoeken die wijzen op illegale activiteiten.

Verplichtingen tot verwijdering of blokkering van het gebruik van informatie in overeenstemming met de algemene wetgeving blijven hierdoor onaangetast. Aansprakelijkheid in dit verband is echter alleen mogelijk vanaf het moment dat men op de hoogte is van een concrete overtreding van de wet. Zodra wij op de hoogte zijn van dergelijke inbreuken, zullen wij de inhoud onmiddellijk verwijderen.

Aansprakelijkheid voor links

Ons aanbod bevat links naar externe websites van derden op de inhoud waarvan wij geen invloed hebben. Daarom kunnen wij niet aansprakelijk worden gesteld voor deze externe inhoud. Voor de inhoud van de gelinkte pagina’s is altijd de desbetreffende aanbieder of exploitant van de pagina’s verantwoordelijk. De gelinkte pagina’s zijn op het moment van linken gecontroleerd op mogelijke wetsovertredingen. Illegale inhoud was ten tijde van de koppeling niet herkenbaar.

Een permanente controle van de inhoud van de gelinkte pagina’s is niet redelijk zonder concreet bewijs van een inbreuk. Zodra wij op de hoogte zijn van rechtsinbreuken, zullen wij dergelijke links onmiddellijk verwijderen.

Auteursrecht

De inhoud en werken op deze pagina’s die door de exploitanten van de site zijn gemaakt, zijn onderworpen aan het Duitse auteursrecht. Vermenigvuldiging, verwerking, verspreiding en elke vorm van commercialisering van dergelijk materiaal buiten het toepassingsgebied van de auteurswet vereist de voorafgaande schriftelijke toestemming van de betreffende auteur of maker. Downloads en kopieën van deze pagina’s zijn alleen toegestaan voor privé, niet-commercieel gebruik.

Voor zover de inhoud van deze site niet door de exploitant is gecreëerd, worden de auteursrechten van derden gerespecteerd. In het bijzonder wordt de inhoud van derden als zodanig gekenmerkt. Mocht u toch op de hoogte zijn van een inbreuk op het auteursrecht, dan verzoeken wij u ons hiervan op de hoogte te stellen. Zodra wij op de hoogte zijn van inbreuken, zullen wij dergelijke inhoud onmiddellijk verwijderen.

Bron: https://www.e-recht24.de/impressum-generator.html

Start typing and press Enter to search